Cunoscuta mediului de afaceri ca fiind cel mai mare investitor in domeniul confectiilor, Nora Seroussi si-a deschis un bar in Capitala. Eleganta americancei se reflecta si in decorurile localului, unic in peisajul autohton. Bulevardul Unirii a fost luni, pret de cateva ore, un Los Angeles veritabil. Orasul Ingerilor, improvizat, adaposteste "Beverly Hills", barul femeii de afaceri Nora Seroussi, fiica celebrului Joseph Seroussi, cel mai mare investitor in domeniul confectiilor din Romania.

Ploaia, care a devenit nelipsita in ultima vreme, nu i-a tinut departe pe curiosi, pe oamenii de afaceri din mediul autohton, pe vedetele nelipsite de la astfel de evenimente: Peter Imre, singur, dar intelegator fata de slujba iubitei lui, Diana Lascarescu, care nu-i ofera timp de mondenitati, Catinca Roman, baietii de la Kripton, gimnastul Silviu Suciu impreuna cu sotia, Cristina Teodorescu, Cristi Enache, a carui aparitie a coincis cu oprirea ploii, Cove, singur, fara Alina Sorescu, cea despre care se spune ca i-ar fi iubita, Dan Lazarica, Geanina Corondan si sotul ei, Razvan Ciobanu, Ionut Chermenschi cu noua lui iubita, Marian Ionescu, Crina Matei.

Invitatii de onoare ai Norei Seroussi au fost primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, care a taiat panglica rosie alaturi de amfitrioana, sub privirile atente ale presei, si Loredana, care a intretinut atmosfera.
Nora Seroussi este o femeie de afaceri in adevaratul sens al cuvantului: crede cu tarie in ideile ei, reuseste chiar daca porneste de la zero si este o femeie cu stil - foarte eleganta, poarta ziua costume Seroussi, pentru intalnirile de afaceri, iar seara rochii extrem de elegante, care te fac sa intorci capul dupa ea. Eleganta amfitrioanei si-a pus amprenta si asupra localului, care are peretii vopsiti in rosu si tapetati cu fotografiile lui De Niro, James Dean, Demi Moore, Marilyn Monroe, iar pardoseala este din granit negru. Eleganta si sobrietatea barului sunt sustinute de candelabrele de sticla, montate in oglinzi lipite de tavan.

"Acest bar reprezinta o combinatie de stiluri. Am vizitat o multime de astfel de locuri in jurul lumii, iar pentru barul meu am ales niste tavane foarte inalte care iti induc o stare de bine, te simti sexy, simti ca in spatiul in care ai pasit gasesti caldura, esti bine primit si esti inconjurat de eleganta. Am avut spatiul acesta si-l foloseam pe post de magazin de haine. Ideea de a-mi deschide acest bar a venit de la sine, pentru ca nu am vazut nimic asemanator in zona.

Tatal meu, Joseph Seroussi, mi-a spus ca s-ar putea sa dau gres pentru ca nu stiu ce inseamna sa conduci o astfel de afacere, dar instinctul meu de business woman si sprijinul moral al parintelui meu mi-au dat curaj. N-am lasat pe nimeni sa ma descurajeze, pentru ca exista un inceput pentru toate si, de ce sa nu recunosc, am invatat sa fac afaceri de la cel mai bun, geniul care-mi este tata", spune Nora cu orgoliul unui om implinit. Nora Seroussi s-a nascut si a crescut in Canada, a trait mai multi ani in Beverly Hills, s-a stabilit la Londra, dar ulterior a decis sa vina in Romania pentru a-si petrece mai mult timp alaturi de tatal ei, care s-a stabilit pe plaiurile mioritice.

Apoi a venit randul Norei sa aleaga si a ramas in Romania, unde spera sa-si aduca si iubitul pentru a deschide o afacere impreuna. Pentru ca este o femeie de afaceri foarte ocupata, Nora nu are prea mult timp sa invete limba, insa a inceput promitator cu "vorbesti romaneste" si "mai tarziu".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.