Cu toate ca nu se afla pentru prima data pe un platou de filmare, Pepe a avut emotii la inregistrarea primei editii a show-ului "Cel mai tare din parcare". "Imi transpirau palmele si aveam impresia ca nu voi mai fi in stare sa spun o vorba atunci cand ar fi trebuit sa deschid spectacolul", afirma Pepe. Vedeta a trecut repede peste aceste mici neajunsuri. Intreaga echipa i-a fost alaturi si in special "tiganca" Adriana Trandafir. Actrita interpreteaza rolul unei doamne mai inchisa la ten, cu fuste largi si salba la gat.

Pentru mai multa autenticitate, producatorii i-au desenat si o alunita. Ghicitoarea Adriana Trandafir a fost angajata pentru a le prezice viitorul vedetelor invitate in platoul emisiunii. Pepe si Adriana au devenit aproape de nedespartit pe tot parcursul filmarii pentru ca "tiganca" ii prezice cantaretului numai lucruri de bine. In plus, actrita ii impartaseste prezentatorului "Cel mai tare din parcare" si cateva trucuri si tehnici actoricesti.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.