In emisiunea ei, Ce vor fetele, Andreea Raicu s-a plins ca nimeni nu vrea s-o insoteasca cu metroul. Asa am ajuns sa ma plimb cu ea pe sub pamint. Nu mai fusese de 10 ani, dar a fost cea mai cuminte. A stat la coada la cartela si a nimerit dintr-a treia sa o bage in aparat, a zimbit tuturor celor care, in metrou, au pozat-o cu telefonul ori s-au susotit ca "s-a scumpit benzina, de-aia merge cu metroul".

Ajunse la Piata Sudului, am dat o fuga si pe Aleea Castanilor (despre care Andreea a crezut initial ca e un bulevard), ca sa aflam care sint tendintele 2005 la maieuri si rulmenti. Acolo, vinzatoarele si vinzatorii au sarit cu reviste si afise, scoase de nu se stie unde, si i-au cerut autografe. Unii s-au interesat de Chivu, altii i-au propus sa candideze, dar cei mai multi i-au zis "Domnisoara Andreea, sinteti cea mai frumoasa".

Cineva i-a sugerat sa cumpere macar de 500.000, dar, de la o taraba, a primit cadou doua sepci. Apoi a stat la coada la gogosi. La dus s-a mirat ca Piata Sudului nu e asa departe cum credea, iar la intoarcere s-a mirat ca nu era semnal in metrou. E misto sa te plimbi cu vedete. Am un singur regret: am sperat sa aflu, cu ocazia acestei escapade, si ce vrem noi, fetele, dar n-am aflat decit ceea ce stiam deja: ca habar n-avem nici noi ce vrem. A fost bine, baieti?


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.