"Bruno", cel mai nou film al lui Sacha Baron Cohen, este liderul box-office-ului american, cu incasari de 30,4 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, conform AFP.
Regizat de Larry Charles pe baza unui scenariu la care a contribuit si Sacha Baron Cohen, "Bruno" este povestea unui fashion reporter gay care si-a propus sa ajunga "cel mai celebru austriac de la Hitler incoace". Dupa "Borat", Sacha Baron Cohen se intoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar, un tanar din Austria care cauta faima in SUA. "Bruno" va avea premiera in Romania pe 31 iulie, informeaza NewsIn.

Pe locurile urmatoare se claseaza liderul weekend-ului trecut, “Ice Age: Dawn of the Dinosaurs”, cu 28,5 milioane de dolari, si "Transformers: Revenge of the Fallen", care ocupa locul trei in box-office, cu incasari de 24,2 milioane dolari. “Ice Age: Dawn of the Dinosaurs” a avut premiera in Romania pe 3 iulie, iar "Transformers: Revenge of the Fallen", pe 26 iunie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.