"Primul film urma sa fie unul horror, cu titlul Thriller. Urma sa renunte la muzica, nu mai dorea sa urce pe scena", a dezvaluit aceasta. Sora artistului crede ca Michael a fost ucis.
Ea este de parere ca Michael a fost ucis de o banda de "paraziti", atrasi de dorinta de imbogatire. Sora artistului a anuntat ca a cerut o autopsie privata, fiind hotarata sa afle totul despre moartea fratelui ei: "Stiu la ce concluzii va ajunge autopsia. Cred ca Michael a fost asasinat, am simtit asta de la inceput".

Indurerata, La Toya acuza acest "grup de paraziti" de faptul ca l-a indepartat pe Michael de familie si prieteni, dar si pentru faptul ca l-a obligat sa semneze pentru 50 de concerte la Londra. "Parazitii vedeau in Michael o vaca buna de muls si l-au facut dependent de droguri...cred ca acest lucru i-a afectat echilibrul atat de mult, incat a murit", a adaugat sora mega-starului.

"Nu este vorba despre o singura persoana vinovata, mai degraba este vorba despre o conspiratie. Michael era o persoana foarte dulce, era afectuos. Unii au profitat. Acum mai putin de o luna, mi-am spus ca Michael va muri inainte de a canta la Londra, pentru ca era inconjurat de oameni care nu-i aparau interesele. Michael valora peste un miliard de dolari. Cand cineva valoreaza atat, exista tot felul de oameni care profita in jurul lui. Am spus familiei, acum o luna, ca el nu va ajunge la Londra. Valora mai mult mort decat viu", a adaugat La Toya.

"Nu ma voi opri, ii voi gasi pe cei responsabili pentru moartea sa. Nu este vorba despre bani. Vreau dreptate pentru Michael", a promis aceasta.

Astazi, starul ar fi trebuit sa inceapa seria celor 50 de concerte de pe arena O2 din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.