Directia de Control si Inspectie din cadrul Primariei Capitalei a constatat ca in Herastrau se lucreaza la de zor la terasa designerului vestimentar. Drept urmare, intre Botezatu si primarul Capitalei s-au starnit declaratii contradictorii
"Cu tot respectul pentru domnul primar Oprescu, pe care il admir, locatia era o groapa de gunoi. Am luat in chirie un spatiu privat, deci nu stiu foarte exact, daca cineva, chiar si primaria, ar trebui sa se implice. E nevoie de oaze din astea, in care te poti relaxa, odihni, nu cred ca deranjam. Prin tot ce facem noi nu se doreste decat sa se ofere un confort. Ziua te plimbi cu un copil si copilul acela doreste sa bea un suc, sa te poti opri intr-un loc civilizat si sa bei un suc", a declarat designerul pentru Pro TV, potrivit Cancan.

Replica primarului Oprescu nu a intarziat sa apara: "Sa inteleaga marlanii ca gata, s-a terminat cu pusul botului la toate afecerile acestea oneroase. Prin desfiintarea constructiilor amplasate ilegal, am reintrodus in circuitul spatiilor verzi circa 41.750 de metri patrati si nu ne oprim aici. Vrem sa convingem cu sprijinul procurorilor ca legea trebuie respectata chiar si de cei cu potenta financiara foarte mare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.