Madonna, care a cantat joi seara la Paris in cadrul turneului sau mondial "Sticky and Sweet", i-a adus din nou un omagiu lui Michael Jackson, dupa ce a facut acelasi lucru la inceputul saptamanii, la Londra, relateaza AFP.
La jumatatea show-ului, cantareata a cedat locul unuia dintre dansatorii sai, imbracat in stilul lui Michael Jackson, si care a preluat elemente celebre de coregrafie, printre care "Moonwalk".

"Michael va ramane regele muzicii pop!", a strigat Madonna, potrivit NewsIn.

La show au asistat 15.000 de spectatori, dar multe locuri au fost date cu o reducere de 50% in urma cu cateva saptamani, o oferta promotionala neobisnuita. Aceasta politica tarifara a fost denuntata de mai multi spectatori, care au platit tarif intreg la punerea in vanzare a biletelor.

Starul cu 200 milioane de albume vandute a demonstrat ca inca poate face show. A cantat timp de doua ore, a sarit coarda, a dansat ca o diavolita, spre deliciul fanilor.

Madonna este asteptata pentru prima oara la Bucuresti la data de 26 august, in cadrul acestui turneu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.