Actrita Kate Winslet nu mai vrea sa-si scoata hainele in fata camerelor de filmat.
Winslet, care in curand va implini 34 de ani, a declarat ca nu vrea sa mai joace roluri care ii cer sa apara nud. "In octombrie voi implini 34 de ani. Nu mai pot aparea nud in filme", a declarat actrita premiata cu Oscar pentru filmul “The Reader” in care apare goala in majoritatea scenelor.

"A fost multa nuditate in The Reader pentru ca povestea o cerea, insa oamenii mi-au vazut destul sanii si posteriorul. Trebuie sa le mai si acopar", a adaugat Kate, potrivit The Sun.

De-a lungul carierei, Kate Winslet s-a dezbracat in 10 filme, printre care Hamlet, Little Children, Hideous Kinky si Titanic iar anul trecut a pozat pentru prestigioasa revista “Vanity Fair” acoperita sumar doar cu o blana.

In aprilie, actrita a fost desemnata simbolul frumusetii naturale intr-un clasament realizat pe baza unui sondaj la care au participat 3.000 de barbati si femei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.