Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Maria, a primit, ieri, Discul de Aur pentru vanzarea a 10.000 de exemplare ale albumului "In lipsa mea".
Albumul, compus de Smiley si Marius Moga, cu participarea lui Don Baxter, Randi si Uzzi, este cel mai de anvergura proiect al unui artist roman, avand cel mai mare numar de single-uri extrase de pe un singur album, informeaza bestmusic.ro

"E o bucurie si o mandrie in acelasi timp pentru noi sa ii acordam lui Smiley acest trofeu. Este unul dintre artistii ce ating reale performante in materie de vanzari si nu numai" a declarat Dan Popi, Managerul casei de discuri Cat Music.

Cu aceasta ocazie, Smiley a vorbit si despre videoclipului piesei "Puppet" care va fi inclusa pe urmatorul album al trupei Simplu. "Puppet este un manifest impotriva uniformizarii. Toti suntem manipulati de tot ceea ce ne inconjoara si practic suntem niste marionete. In general cei care incearca sa faca lucrurile altfel sunt vazuti ca niste nebuni. Practic iesirea din normalitate – ca si concept general acceptat – inseamna marginalizare. Totul este insa relativ, pana si normalitatea. Suntem incadrati in niste categorii, indoctrinati, trebuie sa respectam niste canoane. Si asa ajungem sa judecam si sa fim judecati si in mod evident suntem dezbinati", spune Smiley despre mesajul pe care il transmite noul single Simplu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.