Sute de fani au vazut astazi noua statuie de ceara a lui Michael Jackson de la muzeul Madame Tussauds din Londra, creata initial pentru a marca reintoarcerea artistului pe scena, prevazuta pentru luna iulie in capitala Marii Britanii, transmite AFP.
Cea mai recenta statuie il prezinta pe artist asa cum aparea pe afisul care anunta seria de concerte intitulata "This is it", purtand o palarie neagra, un tricou, o vesta cu paiete, manusa alba specifica lui Jackson si o pereche de pantaloni pana la glezne, relateaza NewsIn.

Este a 13-a statuie a regelui muzicii pop realizata pentru o filiala a muzeului Tussauds din lume si a treia la Londra. Numai regina Elizabeta a II-a are mai multe statui de ceara, mai precis 20.

"Mereu ne-am dorit ca aceasta statuie sa marcheze mult asteptata intoarcere a sa pe scena, dar si toate reusitele sale incredibile.(...) Speram ca aceasta va ramane o celebrare" a artistului, a exlicat o purtatoare de cuvant a muzeului, Liz Edwards.

Mark Crew, un britanic in varsta de 29 de ani care a vizitat muzeul, s-a declarat "incantat de noua versiune". "Exista ceva atemporal in aceasta statuie", a adaugat Crew. "Chiar ma intrebam ce imagine a lui Jackson vor alege drept model. (...) Nu cred ca fanilor le-ar fi placut sa fie reprezentat asa cum arata in ultimii ani", a adaugat britanicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.