Omagiul planetar adus regelui muzicii pop marti, la Los Angeles, a fost o ocazie pentru familia Jackson de a-si afisa atasamentul fata de cei trei copii ai cintaretului, in conditiile in care justitia se va pronunta luni in cazul lor, relateaza AFP.
Imaginea fetitei lui Michael Jackson, Paris, inconjurata de unchii si matusile ei, refugiindu-se plangand in bratele lui Janet Jackson, dupa ce si-a omagiat tatal, a facut inconjurul lumii.

Ea a incununat o ceremonie in care cei trei copii ai starului - Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) et Prince Michael II (7 ani) - au fost filmati intens, dupa ce, cat tatal lor a fost in viata, au fost tinuti departe de privirile curioase, de multe ori umbland acoperiti cu valuri, relateaza NewsIn.



Asezati in primul rand alaturi de bunicii lor - Katherine si Joe - cei trei copii s-au aflat si pe scena, la final, pentru a canta hitul tatalui lor "We are the world".

Strangerea clanului in jurul celor trei copii si evidenta afectiune pe care si-o poarta - constatata in direct de sute de milioane de oameni - vor fi elemente de apreciere pentru justitie, aceasta urmand sa se pronunte asupra tutelei copiilor. O audiere va avea loc la 13 iulie.

De la 29 iunie, copiii au fost incredintati provizoriu de instanta lui Katherine Jackson, mama megastarului, in varsta de 79 de ani. Apropiatii sai nu au ascuns faptul ca ea vrea sa obtina tutela definitiva. Insa ar putea izbucni o batalie judiciara cu mama primilor doi copii, Debbie Rowe, casatorita cu Jackson in 1996-1999.

"Imi vreau copiii", a spus Rowe la 2 iulie si a precizat ca va face toate testele neceasare, inclusiv ADN, pentru a demonstra ca este mama lui Prince Michael si a lui Paris.

Ea este ingrijorata de o eventuala separare a copiilor, precizand ca este dispusa sa accepte si tutela celui de al treilea, nascut dintr-o mama-surogat a carei identitate nu este cunoscuta.

Mama lui Jackson are de partea ei testamentul fiului sau, care ii incredinteaza tutela copiilor. Un tutore "de rezerva" este cantareata Diana Ross, care, in ceremonia din Staples Center, intr-un mesaj, a acceptat responsabilitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.