LifeStar 9 Iulie 2009 16:35
In paralel cu concertele, manelistul Adrian Minune, consilier al PSD in comuna ilfoveana Stefanesti, trebuie sa rezolve si problemele edilitare, probleme care incep sa-l oboseasca din ce in ce mai mult.
Manelistul nu se considera un politician obisnuit, care inchide ochii in fata problemelor, si declara ca atunci cand se afla la Stefanesti este interesat de problemele comunitatii.

„Sunt apropiat de oameni. De aceea m-au si votat. Ei simt ca pot discuta deschis si sincer cu mine. Sunt unul dintre ei, eu le stiu problemele, deoarece am plecat de jos. Nu sunt ca un politician, care nu cunoaste problemele comunitatii. Cand sunt acasa, la Stefanesti, ma viziteaza toti localnicii, vin to?i peste mine. Ma roaga sa facem cumva sa asfaltam mai repede unele stradute, se plang de problemele lor zilnice si tot asa... Intotdeauna am facut totul pentru a le rezolva problemele"
a declarat Adrian Minune, in exclusivitate pentru Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.