LifeStar 9 Iulie 2009 15:21
Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a suferit un accident care a dus la amanarea a cinci concerte programate pentru luna iulie, informeaza presa americana.
Reprezentantii formatiei nu au dat mai multe amanunte privitoare la natura accidentarii sau la perioada necesara pentru recuperare, dar, potrivit site-ului oficial al trupei, concertele anulate vor fi reprogramate in curand, informeaza NewsIn.

"Ne cerem scuze fanilor Aerosmith pentru spectacolele anulate. Si pe mine ma intristeaza acest lucru. Rugati-va ca Steven sa isi revina cat mai repede", i-a indemnat pe fani chitaristul trupei americane, Joe Perry, prin intermediul contului sau de Twitter.

Ultimul concert sustinut de Aerosmith a avut loc pe 29 iunie in Uncasville, Connecticut. Dupa reprezentatie, mai multi spectatori au declarat ca l-au vazut pe solist suferind o intindere musculara in timp ce dansa pe scena. Potrivit presei americane, inainte de fiecare concert Tyler face exercitii de incalzire a muschilor pentru a evita genul acesta de accidentari.

Trupa rock americana Aerosmith a fost infiintata in 1971, iar actualii membrii sunt Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara), "Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (tobosar). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hit-uri ca "I Don't Want to Miss a Thing", "Pink", "Crazy", "Cryin"" sau "Janie's Got a Gun".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.