LifeStar 7 Iulie 2009 15:35
Actrita Elisabeth Taylor, una dintre prietenele apropiate ale lui Michael Jackson, anunta pe Twitter ca nu va participa la ceremonia de omagiere a artistului care va avea loc astazi la Staples Center
Elizabeth Taylor, in varsta de 77 de ani, a anuntat astazi ca nu poate onora invitatia de a vorbi in cadrul ceremoniei de comemorare a artistului. "Nu pot sa fac parte din aceasta manifestare publica. Il iubesc prea mult. Si nu pot garanta ca as fi atat de coerenta sa scot macar un cuvant. Nu cred ca Michael ar fi vrut ca eu sa imi impartasesc durerea cu milioane de alte persoane. Ceea ce simt este intre noi, nu un eveniment public", a scris aceasta, citeaza NewsIn.

Prietenia actritei cu Michael Jackson dureaza de zeci de ani, cei doi avand o relatie speciala. Elizabeth Taylor a fost una dintre putinele persoane care l-au sustinut pe Michael in timpul procesului din 2005, cand a fost acuzat de molestarea unui copil. Casa lui Michael din Neverland a gazduit, in 1991, nunta acesteia cu Larry Fortensky, iar in 1997, Michael Jackson i-a dedicat actritei o melodie scrisa special pentru ea, 'Elizabeth, I Love You', cu ocazia celei de-a 65-a aniversari.

Nici fosta sotie a artistului, Debbie Rowe, posibila mama a doi dintre copiii artistului, nu va fi prezenta la ceremonie. Aceasta a refuzat invitatia fiind de parere ca prezenta ei ar putea distrage atentia de la eveniment.

Michael Jackson, regele incontestat al muzicii pop, va avea parte astazi de funeralii private la Los Angeles, urmand a fi omagiat public de o pleiada de staruri, alaturi de sute de milioane de oameni din intreaga lume.

Omagiul public va incepe la ora 10.00 (20.00, ora Romaniei) in sala Staples Center, din centrul Los Angeles-ului. Ceremonia va dura o ora si jumatate si va fi transmisa in direct de sute de posturi de televiziune din intreaga lume.

Numeroase staruri ii vor aduce un omagiu lui Michael, printre care Mariah Carey, Stevie Wonder, Lionel Richie, Jennifer Hudson, Shaheen Jafargholi (castigator al concursului Britain's Got Talent), Smokey Robinson si Usher. De asemenea, vor participa Magic Johnson si Kobe Bryant, Brooke Shields si Berry Gordy, fondatorul label-ului Motowon, care l-a lansat pe Michael Jackson.

La ceremonie vor asista 11.000 de fani, iar alti 6.500 vor fi invitati sa o urmareasca pe un ecran gigantic in Nokia Theatre.


Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.