LifeStar 6 Iulie 2009 15:15
O serie de fotografii de familie cu Michael Jackson, fosta sa sotie, Debbie Rowe, si cei doi copii ai lor au fost facute publice, duminica, si ar putea influenta lupta pentru custodia micutilor
Fotografiile, facute in 1998, la doua saptamani de la nasterea celui de-al doilea copil al cuplului, Paris, intr-o camera de hotel din Beverly Hills, ii arata pe Michael si pe fosta sa sotie Debbie jucandu-se cu copiii si imbratisandu-i, potrivit saptamanalului britanic News of the World, citat de NewsIn.

Fotografiile ar putea reprezenta o arma puternica in lupta fostei asistente Debbie Rowe pentru a-si recupera copii, punand sub semnul intrebarii povestile care o caracterizau pe aceasta ca neavand spirit matern sau atasament fata de copii.

Dupa decesul socant al lui Michael Jackson de saptamana trecuta, Rowe a declarat razboi familiei Jackson pentru custodia copiilor sai de 11, respectiv 12 ani. "Sunt carnea si sangele meu. Imi vreau copiii inapoi", a afirmat aceasta.

Potrivit presei, aceasta a anuntat de asemenea ca ar vrea sa il creasca si pe cel de-al treilea copil a lui Michael, Blanket, in varsta de sapte ani.

Debbie Rowe, care, in mod controversat, a acceptat 8,5 milioane de dolari de la Jackson si a renuntat la orice pretentii asupra copiilor, are in acest weekend discutii cu avocatii sai cu privire la urmatoarea miscare in acest proces.

Familia Jackson a reusit saptamana aceasta sa o numeasca pe Katherine tutore legal al copiilor, insa fotografiile pe care le prezinta saptamanalul britanic News of the World, ascunse pana acum, care infatiseaza pe Debbie ca pe o mama mandra si iubitoare, vor ridica probleme familiei Jackson, care a spus deseori ca aceasta nu si-a vizitat niciodata copiii.

Fotografiile captureaza primul moment in care Rowe si-a tinut in brate fiica, deoarece micuta a fost scoasa din spital la cateva momente dupa ce Debbie a nascut-o.

Fotograful care s-a ocupat atunci de sedinta foto a declarat ca Debbie abia astepta sa o ia pe Paris in brate. "Parea ca Michael mereu ii da instructiuni si o lista cu ceea ce avea voie si nu avea voie sa faca. Debbie parea mama naturala, nu vroia sa mai lase fetita din brate. Nu o tinea in brate doar pentru fotografii", a declarat acesta.

Potrivit fotografului, Debbie a leganat-o pe Paris in bratele sale si i-a fredonat un cantec de leagan, iar Paris a adormit in bratele mamei sale foarte multumita. "A fost un moment special mama-fiica. Era evident ca Debbie isi iubea copiii si ca exista o puternica legatura intre ei. Parea ca pretuieste fiecare moment - a petrecut doua ore razand, sarutandu-i si jucandu-se cu ei. Michael nu a petrecut mult timp vorbind cu ea in timpul intalnirii dar era fericit sa o priveasca alaturi de copii. A fost ideea lui sa facem fotografiile. Deja se gandea la viitor. Vroia fotografiile ca sa le arate copiilor cand aveau sa creasca, ca sa stie cine este mama lor", a adaugat fotograful.

Un al doilea set de fotografii, asemanator, a fost realizat cateva saptamani mai tarziu, cand Debbie si-a vizitat copiii la Neverland. "Debbie era fericita si relaxata la a doua sedinta foto. Oamenii probabil cred ca era rece si ca nu ii pasa de copii, daca a putut pleca de langa ei. Dar daca ai fi vazut-o alaturi de ei ai fi realizat ca este vorba de mai mult decat atat", a incheiat fotograful.

Intr-un testament de cinci pagini facut de Michael Jackson in 2002 acesta specifica ca in mod intentionat a exclus-o pe Rowe, numind-o pe Diana Ross tutore al copiilor daca mama sa nu ar fi putut sau nu ar mai fost in viata la momentul decesului sau. Familia Jackson speca acum ca testamentul va fi de ajuns pentru a pune capat luptei pentru costodia copiilor. Membrii familiei Jackson sunt de parere ca incercarile lui Debbie Rowe de a obtine custodia copiilor reprezinta doar un truc pentru a obtine mai multi bani.

Diana Ross, care l-a intalnit pe Michael cand acesta avea noua ani, a dezvaluit unui prieten detaliile planului pe care il ea si Michael in aveau tine copiii departe de Rowe. "I-am promis lui Michael ca niciodata nu voi permite acelei femei sa ia copiii. Michael era speriat ca vor ajunge la ea si ca li se va intampla ceva. M-a implorat sa nu ii permit sa ii ia. Acesta era cel mai mare cosmar al sau. Am discutat despre ideea lui de a ma numi tutore al copiilor in testament, dat nu am stiut ca intr-adevar a mers pana la capat cu asta. M-a socat ca a facut asta oficial. Este o mare responsabilitate dar imi voi respecta promisiunea daca va trebui. Acea femeie nu ii merita", ar fi declarat Diana Ross unui prieten.

Initial, Debbie Rowe a renuntat la drepturile sale parintesti in 2001, la doi ani de la divortul de Jackson, fiind de acord ca el este cel mai bun tata. In decembrie 2003, dupa ce Garvin Arvizo in varsta de 14 ani l-a acuza pe Michael a abuzat sexual de el, Debbie a aplicat legal pentru a castiga custodia temporara a copiilor.

Intr-o declaratie din acel proces, ea dezvaluia ca si-a pastrat drepturile de vizitare a copiilor pentru un an, dar ca a renuntat la ele deoarece nu putea face fata publicitatii din jurul relatiei sale cu copiii si ca s-a gandit ca ar fi in interesul acestora sa renunte. "In timpul ultimilor ani am mentinut contact cu persoane apropiate lui Michael care m-au tinut la curent cu ceea ce se intampla cu copiii. Am fotgrafiile lor in casa. Mi s-a spus mereu ca sunt tratati regeste si ca sunt foarte fericiti. Am vrut sa vorbesc cu Michael despre ei in ultimii ani dar el a refuzat sa vorbeasca cu mine", declara aceasta.

Dupa initiala aplicatia pentru costodie din 2003 si achitarea lui Jackson in 2005 in procesul in care acuzat de abuz sexual asupra unui minor, Debbie a incheiat un acord secret cu acesta prin care renuntadrepturile parintesti in schimbul a 4,5 milioane de lire, esalonati pe zece ani. Acesata a primit 600.000 lire in 2006 si alti 400.000 de lire in 2007, insa se pare ca acum, dupa moartea lui Jackson, nu va mai primi restul banilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.