LifeStar 4 Iulie 2009 09:54
Copiii lui Michael Jackson sunt fericiti alaturi de familie si nu isi cunosc mama, a afirmat sambata reverendul Jesse Jackson, aparator al drepturilor americanilor negri si prieten al familiei de mult timp
Cei trei copii, care sunt alaturi de bunicii lor, matusi, unchi si veri, sunt fericiti si relaxati, a afirmat reverendul Jesse Jackson, un prieten al familiei Jackson de zeci de ani, pentru canalul de televiziune MSNBC, informeaza NewsIn.

"Gasesc confort in familie, singura familie care i-a iubit, pe care o cunosc", a subliniat reverendul.
O lupta pentru drepturile asupra celor doi copii ai lui Jackson cu Debbie Rowe ar putea sa inceapa intre aceasta si mama lui Michael, care a primit copiii in grija prin testament.

"Avocatii vor negocia noua relatie, oricare ar fi ea, intre mama copiilor si familie", a indicat reverendul care a precizat ca nu a discutat despre custodia copiilor cu familia Jackson, pe care a intalnit-o vineri in California.

"Dar este evident ca pana in prezent Debbie Rowe nu a fost prezenta in viata lor. Ei nu o cunosc, ea nu ii cunoaste. Sunt convins ca familia are sentimentul ca acesti copii se vor simti in siguranta alaturi de bunicii si verii lor, dar acest lucru ramane de vazut", a mai adaugat acesta.

Mama celor doi copii a declarat joi ca vrea sa isi recupereze drepturile asupra acestora. "Imi vreau copiii", a declarat Debbie Rowe, care a fpst casatorita cu Michael intre 1996 si 1999, prin telefon, pentru canalul american NBC.

Curtea suprema din Los Angeles a acordat, luni, lui Katherine Jackson, in varsta de 79 de ani, custodia provizoria a lui Prince Michael (12 ani) si a lui Paris (11 ani), precum si a lui Prince Michael II, nascut de o mama purtatoare a carei identitate nu a fost niciodata dezvaluita.

O audienta, inainte de a decide pe termen lung cu privire la custodia copiilor, este programata pentru data de 13 iulie. Debbie Rowe a precizat, in timpul unui interviu de 90 de minute, ca este gata sa se supuna tuturor testelor necesare, inclusuv de ADN, pentru a dovedi ca este mama copiilor, chiar si unor teste psiholigice. Ea este preocupata de o eventuala separare de copii, precizand ca este gata sa accepte si custordia celui de-al treilea copil, chiar daca se indoieste ca Curtea i-ar acorda custodia acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.