LifeStar 3 Iulie 2009 17:21
Dupa ce politia din Los Angeles a ridicat doua pungi de medicamente din casa lui Michael Jackson, publicatia online TMZ a facut mai multe investigatii si a descoperit ca regele pop se folosea de nume false pentru a-si achizitiona medicamentele.
Omar Arnold si Jack London, sunt doua dintre numele sub care regele pop si-ar fi procurat medicamente puternice, ca Demerol. De asemenea, Michael s-a mai folosit si de numele bodyguardului sau pentru a procura retete de la unul dintre doctorii sai.

Agentia pentru Controlul Medicamentelor, care s-a implicat in ancheta privind moartea megastarului alaturi de politia din Los Angeles, va cerceta mai multi doctori care i-au prescris retete megastarului.

O sursa a declarat pentru TMZ , ca abuzul de medicamente devenise ata de sever incat un doctor a sunat la farmacie pentru a-i anunta ca Michael va veni sa cumpere Demerol, urmand ca farmacistul sa completeze reteta fara numele pacientului.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.