LifeStar 2 Iulie 2009 00:22
La trei saptamani de cand a devenit mamica, Madalina Manole a vorbit, pentru prima oara, despre complicatiile medicale a caror protagonista a fost in sala de nasteri.
Devenita mamica la 42 de ani, Madalina Manole si-a adus fiul pe lume prin cezariana, la inceputul lunii iunie. Spre deosebire de alte interventii de acest gen, in cazul ei a urmat inca o operatie, pentru a-i fi extirpate patru tumori benigne.

"Operatia de cezariana a fost un pic mai dureroasa. M-am resimtit mai tare. Dupa ce l-au scos pe micut, medicii au mai trebuit sa scoata patru fibroame. Am avut o sarcina mai delicata, pentru ca odata cu micutul au crescut si aceste fibroame", a povestit artista la "Happy Hour". Madalina a adaugat ca tumorile benigne au fost monitorizate de medici pe tot parcursul sarcinii. In prezent, atat ea, cat si Petru Jr., fiul ei, se simt bine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.