LifeStar 2 Iulie 2009 16:28
Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, cu care artistul a fost casatorit timp de trei ani si a avut doi copii, Prince Michael si Paris, sustine ca megastarul nu este tatal bilologic al acestora.
Potrivit unui apropiat al cantaretului, tatal biologic al micutilor ar fi dermatologul Arnold Klein, fostul sef al lui Debbie, informeaza UsMagazine. "El este tatal. El si Debbie au incheiat un contract sa nu dezvaluie niciodata adevarul", a declarat aceeasi sursa.

Fosta sotie a lui Michael Jackson s-a confesat jurnalistei Rebecca White, dezvaluind ca s-a oferit sa poarte copiii lui Michael pentru ca acesta era singur si trist.

"Michael era divortat, singur si isi dorea copii. Eu am fost cea care i-a spus <Iti voi purta copiii>. I-am oferit uterul meu, a fost un cadou. Am facut acest lucru ca sa il fac fericit. Eu am fost doar purtatoare. Nu era sperma lui Michael. Am fost platita pentru asta si am trecut mai departe. Stiu ca nu imi voi mai vedea copiii niciodata", a declarat Debbie Rowe, potrivit FemaleFirst.

Aceasta a mai dezvaluit faptul ca ea si Michael nu au consumat niciodata casatoria si ca regele pop s-a casatorit cu ea doar de imagine, iar dupa ce a vazut ca nu mai poate avea copii, s-a despartit de ea.

In urma divortului, Debbie a fost de acord sa renunte la drepturile parentale in schimbul sumei de 4,2 milioane de lire, platita in decurs de noua ani, si o casa in Beverly Hills.

In urma cu cinci ani, cand megastarul a fost acuzat de abuz sexual, Debbie a incercat sa-si recapete drepturile asupra copiilor, urmand ca dupa doi ani de procese cei doi sa ajunga la o noua intelegere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.