LifeStar 2 Iulie 2009 10:05
O fosta asistenta medicala a artistului a declarat pentru CNN ca artistul i-a cerut insistent, in ultimele sale luni de viata, sa-i administreze un sedativ puternic
Cherilyn Lee, o asistenta cu peste 20 de ani de experienta profesionala sustine ca Jackson i-a cerut un sedativ numit Diprivan. Asistenta, care afirma ca a lucrat pentru regele muzicii pop timp de trei luni, intre ianuarie si martie, ar fi refuzat sa-i faca de rost de acest medicament, relateaza NewsIn.

Lee a precizat ca un membru al anturajului lui Jackson i-a cerut acelasi medicament cu patru zile inainte de moartea artistului. Ea a explicat ca a refuzat, dupa ce l-a avertizat pe cantaret de efectele secundare ale sedativului. "I-am spus ca acest medicament nu este sigur. (...) Mi-a raspuns: 'Vreau numai sa dorm. Nu intelegi. Vreau doar sa fiu sedat si sa dorm'", a adaugat asistenta.

Cherilyn Lee a subliniat ca l-a avertizat pe Jackson ca, daca va lua Diprivan, exista posibilitatea "sa nu se mai trezeasca".

CNN a anuntat ca nu a putut confirma din surse independente daca Lee a lucrat pentru Michael Jackson. In plus, asistenta nu a putut explica de ce a fost contactata de anturajul artistului la mai mult de trei luni de cand incetase sa lucreze pentru el.

Mai multi prieteni si apropiati ai lui Michael Jackson au declarat ca artistul putea obtine usor medicamente eliberate pe baza de reteta, fiind posibil ca acest lucru sa fi jucat un rol in moartea sa.

Mai mult, medicamentul in cauza, Diprivan, folosit pentru anesteziile chirurgicale, care nu poate fi furnizat decat de personalul medical, a fost descoperit in locuinta lui Michael Jackson dupa moartea acestuia, anunta AFP.

Una dintre sursele citate, a declarat, sub acoperirea anonimatului, ca "este de neconceput ca un astfel de medicament sa fie prescris pentru uz domestic. (...) Unul dintre principalele efecte secundare ale Propofolului (cunoscut sub numele generic de Diprivan) este stopul cardiac, in cazul in care este luat in paralel cu analgezice. Insa Propofolul este atat de puternic, incat poate provoca un stop cardiac si singur".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.