LifeStar 1 Iulie 2009 02:11
Postul Kanal D si-ar putea schimba din nou gasca de vedete, din sezonul de toamna avand in vedere evenimentele recente care s-au petrecut in curtea televiziunii.
Astfel, turcii de la Dogan ar putea ramane fara Oana Zavoranu, gazda emisiunii “Pact cu diavolita”, care a primit oferte tentante din partea mai multor posturi TV.

In plus, colaborarea dintre Oana si Kanal D a decurs pana acum cu mici neintelegeri. De curand, cele doua parti au mai avut o discutie aprinsa, legata de prezenta lui Dan Diaconescu in emisiunea Oanei. Moderatoarea inclina sa se mute la OTV, unde de altfel sotul ei, Pepe, a semnat deja un contract.

In ce il priveste pe Luis Lazarus, desi s-a vehiculat ca nu va mai aparea la Kanal D din toamna, surse din interiorul televiziunii ne-au declarat ca inca nu s-a luat o decizie ferma in acest sens, dar ca cel mai probabil “justitiarul” va ramane in ograda lor.

Oana Zavoranu s-a declarat foarte suparata cand conducerea Kanal D a decis sa renunte la scenele in care aparea Dan Diaconescu, mai ales ca vedeta dusese munca de lamurire cu patronul OTV, care a acceptat pentru prima data prezenta intr-o emisiune de divertisment.

Sursele noastre ne-au explicat insa ca aparitia lui Diaconescu la Kanal D li s-a parut de neinchipuit patronilor, care au fost dur atacati la OTV de Diaconescu, aflat intr-un razboi personal cu Luis Lazarus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.