LifeStar 1 Iulie 2009 01:56
Mai multi fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis in urma mortii megastarului, a declarat Garry Taylor, presedintele si proprietarul MJJcommunity.com, citat de Sky News.
Potrivit acestuia, este posibil ca unul dintre fanii care s-au sinucis sa fie britanic, informeaza NewsIn.

"Cred ca s-a ajuns la 12. Cred ca printre cei care s-au sinucis figureaza un britanic. Este o perioada grea, dar Michael Jackson nu ar fi vrut asa ceva. Ar fi vrut ca ei sa traiasca", a subliniat el.

Jesse Jackson, prieten cu megastarul, a realizat un filmulet pe YouTube in care le cere fanilor sa "nu se autodistruga". "Inimile ne sunt pline de durere. Durerea este enorma, dar avem si ocazia de a celebra viata lui Michael. Michael a fost fericit cantand 'Noi suntem lumea'. Nu va autodistrugeti", ii roaga el pe fani.

MJJcommunity.com a fost formata in urma cu zece ani de catre Taylor si are mai mult de 14.000 de utilizatori online si 30 de membri ai administratiei, in intreaga lume. El a spus ca moartea megastarului i-a lasat pe fanii de pe forum "intr-o zona cu totul bizara". "Nu pot accepta moartea lui Jackson, se simt intr-o alta realitate", a subliniat el.

Mii de fani ai lui Michael Jackson sunt asteptati la 13 iulie pe 02 Arena, unde starul urma sa sustina un concert.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.