Din august, creatoarea de moda Irina Schrotter va incepe filmarile la noul serial de televiziune pe care vrea sa-l lanseze pe micul ecran din septembrie. "Va fi un film inspirat 100% din culisele modei romanesti. In prima parte vom produce 15 episoade, iar apoi vom vedea in functie de audienta daca vom continua sau nu. Vestimentatia va fi in mare parte creata de mine, dar vor exista si alti creatori de moda romani cu care vom colabora".

Interesant este insa ca Schrotter a avut zilele trecute cateva intalniri cu Catalin Mireuta si cu Doru Antonesei de la Divertis, ceea ce inseamna ca serialul va avea o pronuntata nota umoristica. Lucru confirmat de altfel si de faptul ca Mireuta este initiatorul acestui proiect, iar cei doi "divertisi" sunt chiar scenaristi serialu- lui. "Serialul va reflecta cu umor lumea in care traim si implicit lumea modei romanesti. Filmul va porni din timpul prezent, oamenii isi vor da seama cu usurinta cine sunt personajele interpretate de actori, iar dupa cateva episoade va deveni fictiune, fiind reflectat cu umor viitorul modei, asa cum si-l vor imagina scenaristii", ne-a dezvaluit in mare proiectul Irina Schrotter.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.