LifeStar 1 Iulie 2009 18:21
Iritat de faptul ca reputatul jurnalist, facator de gazete si de gazetari, Ion Cristoiu afirma ca Mircea Badea are agenda criticilor dure, lansate in emisiune, facuta de altii, prin telefon, inaintea transmisiei, gazda emisiunii 'In gura presei' ii da replica: mai bine "sa injuri la comanda decat sa pupi in cur".
"Am auzit ca duminica seara, Mircea Badea m-a injurat pentru interviul luat Elenei Udrea. Ma mira. Cand am iesit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicatiile pe cine sa injure si pe cine nu. Sedea pe canapea si-si mirosea subtiorile, convins ca, de cand trancaneste de unul singur la televizor, subtiorile lui nu put ca la toti oamenii, ci miros a Sfantul Mir. Mai mult ca sigur a fost sunat dupa ce am plecat eu!" scrie Cristoiu in ultimul sau editorial din "Jurnalul national", enervat de unele atacuri ale lui Badea la adresa sa.

Sa fi folosit cunoscutul jurnalist o figura de stil atunci cand a vorbit despre "indicatii"? Contactat de Inpolitics, Cristoiu afirma ca "nu", dar spune ca nu doreste sa ofere mai multe amanunte legate de "instructajul" lui Badea. "O sa scriu mai pe larg despre asta candva, in Memoriile mele", a mai declarat, amuzat, analistul.

Replica lui Badea la dezvaluirea lui Cristoiu nu s-a lasat asteptata, el preluand o metafora a lui Vadim Tudor la adresa ziaristului, respectiv "ardei umplut" si afirmand, pe post, ca mai bine "sa injuri la comanda decat sa pupi in cur".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.