LifeStar 1 Iulie 2009 17:40
Politia din Los Angeles continua cercetarile asupra decesului lui Michael Jackson si a ridicat doua pungi de medicamente din casa acestuia, potrivit cotidianului britanic The Times.
Anchetatorii au ridicat medicamente din casa inchiriata unde Michael Jackson a decedat saptamana trecuta. Doi anchetatori de la morga si doi ofiteri de politie au petrecut cateva ore in casa de trei etaje si au iesit cu doua pungi rosii pline, informeaza NewsIn.

Ed Winter, asistentul legistului sef, a declarat reporterilor care asteptau in fata casei ca autoritatile s-au intors la resedinta lui Michael Jackson pentru a aduna elemente suplimentare pe care le-a identificat ca fiind "unele medicamente".

Institutul de medicina legala din Los Angeles a examinat corpul cantaretului de 50 de ani vineri, dar nu a dat inca o decizie asupra cauzei decesului, comandand teste toxicologice suplimentare. O a doua autopsie, privata, a fost ceruta de familia ingrijorata cu privire la ultimele ore de viata ale lui Michael.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit joi, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac.

Decesul a fost constatat intr-un spital din Los Angeles unde fusese transportat de urgenta, vestea provocand o unda de soc pe masura celebritatii planetare a celui supranumit "regele popului", care a concertat inclusiv in Romania, in 1992 si 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.