LifeStar 1 Iulie 2009 16:37
Cotidianul britanic DailyMail a publicat, astazi, o serie de fotografii facute in timp Michael Jackson repeta pentru concertele de la Londra, cu doar 48 de ore inainte de decesul acestuia.
Ultimele fotografii care il arata pe Michael Jackson pe scena sunt facute cu doar doua zile inaintea decesului sau. Imaginile care il prezinta pe cantaret muncind din greu pentru turneul de revenire "This is it" arata fanilor ceea ce le pregatea Michael pentru concertele de pe arena O2, relateaza NewsIn.

Intr-una din imaginile publicate Michael Jackson repeta una dintre miscarile de dans care l-au facut celebru, pe scena centrului Staples din Los Angeles. O alta imagine il infatiseaza pe cantaret aratand spre publicul imaginar iar intr-o a treia fotografie Michael zambeste larg, cu microfonul in mana, imbracat intr-o jacheta lunga si stralucitoare.

In ciuda faptului ca Michael Jackson pare fragil in fotografii, el a repetat miscari familiare fanilor si parea sa fie in forma pe tot parcursul repetitiei.
Peste 800.000 de bilete cu preturi de pana la 1.000 de lire au fost vandute pentru concertele de la Londra din cadrul turneului despre care s-a spus ca va fi cel mai scump si mai avansat din punct de vedere tehnic organizat vreodata.

Se pare ca filmarile de la repetitiile lui Michael Jackson vor fi compilate pe un DVD despre care specialistii spun ca va deveni unul dintre cele mai bine vandute materiale ale artistului atunci cand va fi lansat pe piata. De asemenea, familia regelui pop va lansa o serie de albume postum, incepand de la Craciun. In plus, se pare ca exista o serie de melorii nelansate inca, pe care Michael le-a compus special pentru copiii sai, si o alta serie de melodii care nu au intrat pe albumul "Invincible" lansat in 2001.

Un spectacol in memoria lui Michael Jackson este planificat pentru luna septembrie a acestui an, pe lista celor care vor urca pe scena fiind vehiculati cantareti precum Diana Ross, Bruce Springsteen, Stevie Wonder si Barbra Streisand.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit joi, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac.

Decesul a fost constatat intr-un spital din Los Angeles unde fusese transportat de urgenta, vestea provocand o unda de soc pe masura celebritatii planetare a celui supranumit "regele popului", care a concertat inclusiv in Romania, in 1992 si 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.