Se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Dupa ce ne uitam o seara intreaga la televizor si vedem vedetele noastre de sex feminin in toata splendoarea lor, ni se intaresc si mai tare aceste convingeri. Nu putem insa sa nu aruncam un ochi si peste Ocean, la vedetele de la Hollywood. Ne punem insa intrebarea de ce in America varsta nu este o problema pentru a fi frumoasa si a fi in centrul atentiei. De curand, o serie de vedete straine, trecute de prima tinerete, au anuntat cu mare tam-tam ca vor poza nud sau topless.

In Romania, foarte putine vedete trecute de 30 de ani au avut curajul sa pozeze goale. Femei precum Daniela Gyorfi sau Dana Savuica nu s-au sfiit sa-si arate nurii in pictorialele unor reviste dedicate barbatilor. Lista cu femeile frumoase ale Romaniei care au avut curajul sa faca acest pas nu este insa prea mare, spre deosebire de starurile de la Hollywood. Demi Moore, Sharon Stone si Jane Seymoure au avut curajul sa o faca. S-au dezbracat de haine, s-au asezat in fata aparatului de fotografiat si urmeaza sa arate lumii intregi ca sunt frumoase chiar si la 40 sau 50 de ani. Asa cum era de asteptat, romancele sunt reticente la astfel de provocari, in principal din cauza mentalitatii. Mai exista insa si femei care au avut curajul sa o faca o data si care nu ar sta prea mult pe ganduri daca ar mai primi o oferta de acest gen.

Se spune despre blonde ca sunt sexy, frumoase, curajoase si, de ce nu, lipsite de inhibitii. Fara a face o comparatie prea adanca intre doua dive blonde, una autohtona si una hollywoodiana, tindem sa credem ca cele spuse mai sus sunt sutinute.

Vedeta din "Basic Instinct", Sharon Stone, in varsta de 47 de ani, a anuntat zilele trecute ca a acceptat propunerea lui Hugh Hefner de a aparea din nou goala intr-un pictorial al revistei Playboy. Trecuta de prima tinerete, Sharon nu se sfieste sa-si etaleze formele. Aceeasi doza de curaj, am putea spune, a avut-o si Dana Savuica. Fost manechin, actualmente stilist, om de televiziune, mama si sotie, Dana a avut curajul sa apara goala intr-o revista in urma cu doi ani. Ea ne-a marturisit ca, daca i s-ar ivi din nou aceasta ocazie, nu ar spune nu.

Dana ne-a mai spus ca principala problema a romancelor este lipsa culturii publicitare. "La noi este vorba de mentalitate. Probabil ca romancele considera ca un pictorial sexy le-ar strica imaginea pe care si-au format-o, ca ar fi acuzate de societate. Sau poate ca sunt pudice, nu se simt bine in corpul lor si nu au ce sa arate. Sunt foarte multi factori. Mie mi-a fost usor sa apar goala. Un aport imens in actul meu a avut probabil si meseria, aceea de model, care mi-a oferit o siguranta in momentul in care am pozat. Si familia mea a avut un rol foarte important. Din fericire am un sot care ma sustine in tot ceea ce fac si este alaturi de mine in toate deciziile pe care le iau. Probabil ca, daca as mai primi o asemenea propunere, as accepta-o", ne-a marturisit vedeta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.