Interpreta Elena Gheorghe, solista exoticei trupe Mandinga, a reusit ca la doar 20 de ani sa se impuna pe piata muzicala romaneasca. O reusita deosebita totusi pentru o… fiica de preot, crescuta in spiritul credintei.

"Am fost invatata de mica sa fii credincioasa. Biblia este cartea mea de capatai. Sunt foarte credincioasa. Cand nu mi-e bine, cand simt ca nimic nu mai are rost sau ca lucrurile imi ies prost, il caut pe duhovnicul meu. Care nu este tata, ci un alt preot. Il sun pe celular, daca sunt in turnee si ii spun oful. Am ajuns, gratie tehnologiei, sa ma spovedesc prin telefonul mobil. Amuzant, dar practic".

Probabil ca si educatia in spiritul credintei este motivul pentru care interpreta este foarte reticenta atunci cand vine vorba despre viata sa personala, mai precis despre prietenul ei. Cel putin despre cel actual, caci despre primul ei prieten este mai darnica cu informatiile: "Eram in clasa a II-a, iar el, Marian, cu un an mai mare. Am fost prima care l-am sarutat, in curtea scolii. El doar ma pupa pe obraz, dar mi-am luat inima-n dinti si am indraznit mai mult. Nu stiu ce ma apucase. S-a rusinat de tot, saracul pusti", ni s-a destainuit Elena, care, cuprinsa de un accent de sinceritate, ne-a mai marturisit ca este… virgina!

Inca virgina

Se pare insa ca Elena nu are de gand sa faca din acest "amanunt" un capital de imagine, dupa modelul mai celebrei sale colege de peste Ocean, Britney Spears, care a reusit sa faca din povestea virginitatii sale un adevarat story de succes. Romanca are un punct de vedere mult mai pragmatic asupra acestui aspect: "Nu este important in viata sa te casatoresti domnisoara. Ar fi chiar culmea sa traiesti o viata langa un om cu care n-ai nimic in comun, doar ca ai fost virgina in noaptea nuntii. Daca s-ar intampla sa nu ma inteleg cu sotul meu, as renunta la el chiar daca as avea copii. O viata avem si trebuie sa o traim in liniste si pace".

Si pentru ca tot a alunecat pe panta dezvaluirilor intime, solista de la Mandinga ne-a dezvaluit si mica ei pasiune - colectia de chilotei, ce contine peste 100 de exemplare. "Imi place rosul, dar in dulapul meu poti gasi peste 100 de chiloti de toate culorile pamantului. In fiecare zi, imi mai cumpar cate o pereche, doua", ne-a declarat dezinvolta Elena, care ne-a mai precizat ca este multumita de felul in care arata si nu-i trebuie silicoane "pe nicaieri".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.