Michael Jackson avea puls cand medicul sau, dr. Conrad Murray a inceput manevrele de resuscitare, sustine avocatul medicului cardiolog, potrivit site-ului tmz.com, care citeaza Associated Press.
Potrivit avocatului Edward Chernoff, cand dr. Murray a intrat in dormitorul vedetei pop, Michael Jackson, acesta nu respira. "L-a gasit in pat si nu respira. Corpul domnului Jackson era cald, inca, si avea puls", a explicat Edward Chernoff, potrivit NewsIn.

Chernoff a mai spus ca dr. Murray a inceput imediat manevrele de resuscitare.

De asemenea, Chernoff a mai precizat ca dr. Conrad Murray nu i-a prescris si nici administrat vedei pop Demerol sau OxyContin.

Murray a fost audiat pentru a doua oara de politie sambata, dar nicio "dovada flagranta" a oricarui fel de responsabilitate a sa pentru moartea cantaretului nu a reiesit din interogatoriu, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de Los Angeles Times.

"Anchetatorii au spus ca nu este considerat sub nicio forma suspect si ca ramane martor in aceasta tragedie", a dat asigurari purtatoarea de cuvant a medicului.

Pe de alta parte, in lume au continuat omagiile. Pe langa Joseph Jackson, la BET Awards au participat mai multe personalitati de culoare - Alicia Keys, Sean 'P. Diddy' Combs si Beyoncé - care au salutat amintirea lui Michael Jackson.

Duminica, principalul consilier al presedintelui american, David Axelrod, a declarat la NBC ca acesta a preferat sa scrie familiei lui Michael Jackson pentru a-si exprima condoalentele, mai degraba decat sa faca o declaratie publica, dupa ce unii comentatori s-au mirat de tacerea lui Obama.

La Paris, intre 1.000 si 2.000 de persoane s-au adunat sub Turnul Eiffel pentru a dansa "moonwalk", iar steaua lui Michael Jackson de pe Walk of Fame de la Hollywood atragea in continuare numerosi fani.

Disparitia lui Michael a antrenat de asemenea o crestere brusca a vanzarilor discurilor sale. Duminca, albumul "Number Ones" a urcat pe primul loc in topurile din Marea Britanie, iar alte sase albume erau printre cele mai bine vandute 75 de discuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.