Cum a dat caldura, vedetele noastre isi iau talpasita spre litoralul romanesc. Si cum concertele nu le ocupa tot timpul, mai au timp si sa petreaca in cluburile de noapte. Asta a incercat sa faca si Delia Matache impreuna cu iubitul ei, baiatul antrenorului Puiu Iordanescu, Edi Iordanescu. Potrivit revistei "X Magazin", nu prea le-a reusit insa "pasenta". Saptamana trecuta, cei doi indragostiti au incercat sa intre intr-un celebru club de noapte din Mamaia. Potrivit martorilor, tinerii incepusera petrecerea devreme, Delia aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Ei au fost insa opriti la intrare de paznicii clubului si, cu tot scandalul pe care l-a facut cantareata, nu li s-a permis accesul inauntru. Surpriza este insa alta. Proprietarul localului este Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei. Gurile rele spun ca Delia, plina de nervi, l-a sunat pe Florin ca sa-i reproseze ca are ceva cu ea. Acesta i-ar fi raspuns sec ca atat timp cat ea l-a jignit in public, nu mai are ce sa caute in clubul lui. Oficial, Florin nu a vrut sa comenteze incidentul pentru a nu mai da presei "apa la moara". Bila neagra o are de aceasta data Delia, care in incercarea ei disperata de a-l face pe fostul sau iubit gelos, nu a reusit decat sa cada si mai mult in dizgratie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.