Dragostea pasionala dintre Oana Zavoranu si Pepe pare sa fi palit in ultima vreme. Revista X-magazin sustine ca relatia dintre cei doi amorezi s-a racit.
Daca pana acum cei doi nu pierdeau o emisiune fara sa-si arate dragostea reciproca, la petrecerea zilei de nastere a Oanei, lucrurile s-au schimbat radical. Invitatii prezenti la vila Queridei de la Afumati au declarat ca Oana a stat singura, a vorbit cu invitatii si a dansat toata noaptea. Pe de cealalta parte, Pepe a stat intr-un alt colt, alaturi de colegii cu care canta. Ei considera ca ar fi fost normal sa fi primit invitatii impreuna, ca un adevarat cuplu. E de necrezut ca Oana si Pepe, care nu rezistau sa nu se sarute in emisiune, au ajuns sa se poarte atat de rece unul cu altul. Multi considera ca iubaretii vor sa formeze un cuplu doar pe sticla si in ziare, pentru ca in viata de zi cu zi s-a instalat de mult raceala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.