Familia lui Michael Jackson nu stia inca, duminica, daca acesta isi facuse un testament, a declarat pentru CNN avocatul familiei, Londell McMillan, adaugand si ca mama cantaretului va solicita custodia copiilor acestuia, informeaza AFP.
"S-a vorbit despre un testament, iar noi incercam sa verificam aceste informatii", a spus el precizand ca pentru moment "familiei nu i s-a prezentat niciun testament".

In cazul in care nu exista testament, bunurile merg la "descendenti", a precizat avocatul, potrivit NewsIn. In acest caz, "un adult ar administra si superviza (mostenirea) in interesul copiilor, adica domnul sau doamna Jackson", parintii cantaretului, a adaugat McMillan.

Pe de alta parte, avocatul a anuntat ca mama lui Michael Jackson, Katherine, va cere custodia celor trei copii ai cantaretului. Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) si Prince Michael II (7 ani) "sunt in maini foarte bune cu doamna Jackson", a afirmat avocatul. "Este o bunica excelenta. Nu-mi pot imagina o persoana mai potrivita pentru a se ocupa de acesti copii decat o bunica precum Katherine Jackson", a insistat el. "Va cere custodia. Ii iubeste din tot sufletul".

De la moartea tatalui lor, copiii sunt deja cu bunica lor, la domeniul familiei de la Encino, in suburbia Los Angelesului.

Michael Jackson a avut primii doi copii, un baiat si o fata, cu cea de a doua sa sotie, infirmiera Deborah Rowe. Cel de-al treilea copil a fost adus pe lume de o mama surogat a carei identitate nu a fost dezvaluita niciodata.

De la moartea neasteptata a cantaretului in varsta de 50 de ani, speculatiile cu privire la soarta copiilor nu inceteaza sa circule. Nu se stie, de exemplu, care sunt drepturile lui Rowe asupra primilor doi copii. Despartita de Jackson in 1999, ea ar fi renuntat la drepturile ei parintesti in favoarea cantaretului, potrivit anumitor surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.