Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael Jackson, a afirmat vineri ca acesta "stia" ca va muri ca tatal ei, Elvis Presley, relateaza AFP.
"In urma cu cativa ani, am avut cu Michael o discutie despre viata in general", scrie Lisa Marie Presley, care a fost casatorita cu Jackson din 1994 pana in 1996.

"Ma intrebase despre felul in care a murit tatal meu", isi aminteste ea intr-un mesaj de pe Myspace. "La un moment dat a tacut, m-a privit intens si mi-a spus, cu o certitudine aproape linistita: <Tare ma tem ca voi sfarsi ca el, in acelasi fel>. Am incercat imediat sa ii scot din cap aceasta idee, dar el stia", povesteste Lisa Marie Presley, potrivit NewsIn.

Moartea neasteptata a lui Michael Jackson la varsta de 50 de ani a amintit de moartea prematura a lui Elvis Presley in 1977, la varsta de 42 de ani. Elvis a murit in urma unui atac de cord, dupa ani de zile de abuz de medicamente.

Lisa Marie Presley profita de mesajul de pe Myspace si pentru a pune capat comentariilor frecvente potrivit carora casatoria ei cu "regele pop" a fost o uniune de convenienta, destinata doar sa distraga atentia publicului de la problemele lui Michael Jackson cu justitia. "Este adevarat ca era o relatie neobisnuita, in care doua persoane neobisnuite, care nu au trait sau cunoscut o 'viata normala' au gasit o legatura intre ele, intr-un moment poate suspect" pentru Jackson, scrie ea. "Totusi, sunt sigura ca m-a iubit cat de mult putea sa iubeasca si eu l-am iubit mult pe el".

Potrivit ei, s-au despartit pentru ca ea nu a putut sa-l salveze de comportamentul sau autodistructiv. Ea si familia lui Jackson au incercat sa il salveze "de inevitabil, care tocmai s-a intamplat", dar Presley a fost in cele din urma coplesita. "Ma imbolnavisem si eram epuizata emotional si spiritual de aceasta misiune de a-l salva de comportamentul lui autodistructiv si de vampirii si lipitorile pe care reusea intotdeauna sa ii atraga in jurul lui", scrie ea. "Este cel mai mare esec al meu de pana acum".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.