La doar cateva ore de la raspandirea celor doua vesti cutremuratoare, moartea lui Michael Jackson si a actritei Farrah Fawcet, pe internet au inceput sa apara zvonuri care sugereaza moartea actorului din Jurassic Park, Jeff Goldblum, si a celebrului 'Indiana Jones'.
Acestea s-au dovedit insa a fi false si exagerate in acelasi timp, feste pe internet care in 2006 anuntau moartea lui Tom Hanks, iar in 2008 a actorului Tom Cruise.

"Jeff Goldblum este bine mersi in Los Angeles, nu este adevarat ce se zvoneste" a tinut sa precizeze purtatorul acestuia de cuvant, anunta DailyNews.

Astfel de scenarii sunt inventate de anumiti internauti care pur si simplu aleg celebratitati la intamplare. Potrivit acestora, Golblum ar fi murit dupa ce a cazut in timpul filmarilor unui nou proiect, in Noua Zeelanda, in timp ce Harrison Ford a disparut pe cand se plimba cu o ambarcatiune pe Riviera Franceza.

Cu toate acestea, cei doi actori au totusi ceva in comun, si anume faptul ca vor juca in 2010 in acelasi film, "Morning Glory", comedie cu Rachel McAdams si Diane Keaton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.