Actrita americana Farrah Fawcett, care a incetat din viata joi, intr-un spital din Los Angeles, a luptat cu cancerul timp de aproape trei de ani de zile si a avut curajul sa-si faca publica suferinta, intr-un jurnal video difuzat de NBC pe 15 mai.
Cu cateva ore inainte de moartea actritei, postul de televiziune ABC News anuntase ca Fawcett este intr-o stare critica. "Nu sunt sigura ca va reusi sa treaca de ziua aceasta. A primit ultima impartasanie", declarase jurnalista de televiziune Barbara Walters, informeaza NewsIn.

Iar inevitabilul s-a produs: la 62 de ani, Farrah Fawcett a incetat din viata, din cauza cancerului de colon cu care a fost diagnosticata in 2006. Alaturi de Fawcett a stat, pana in ultima clipa, actorul Ryan O'Neal, partenerul ei de viata din ultimii 27 de ani, care anuntase, luni, ca vrea sa o ia de sotie.

Cei doi actori aveau impreuna un fiu, Redmond, in varsta de 24 de ani. Ca trista ironie a destinului, O'Neal si-a castigat celebritatea in 1970, odata cu rolul din drama "Love Story", film in care prietena personajului interpretat de el moare tot rapusa de boala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.