Sotii Adriana si Silviu Prigoana au vrut sa-si planga bebelusul mort duminica seara, departe de ochii presei.
Ziarul Cancan a considerat ca trebuie sa respecte intimitatea unor oameni aflati intr-o situatie atat de dramatica, motiv pentru care nu publicam nicio fotografie de la inmormantarea baietelului, care a avut loc ieri.

Desi, odata consumata aceasta tragedie, nimic nu se mai schimba, exista specialisti care spun ca micutul Darius Eduard Ioan ar fi putut fi salvat. El a venit pe lume prematur, la numai sase luni si doua saptamani, din cauza unei probleme de sanatate a mamei sale. Imediat dupa ce a ramas insarcinata, Adriana Bahmuteanu a depistat ca are un fibrom in forma incipienta. Ingrijorata, vedeta s-a sfatuit cu medicul sau ginecolog, de la Spitalul CF 2, Silvia Miciner, care a asista-o si la prima nastere, cea a micu-tului Mihai Maximus.

Medicul a considerat ca nu este cazul ca fibromul sa fie extirpat deoarece nu ar fi existat riscul sa afecteze sarcina. Fibromul a crescut, insa, intr-un ritm mult mai alert decat a intuit medicul, iar de aici pana la nenorocirea care s-a intamplat nu a mai fost decat un pas.

Dupa numai trei luni de sarcina, Adriana Bahmuteanu s-a simtit rau. A fost dusa de urgenta la spital cu hemoragie si i s-a pus in vedere ca ar putea suferi un cerclaj (procedura chirurgicala care se aplica gravidelor predispuse la avort spontan).

Desi parea ca si-a revenit, lucrurile s-au agravat o luna mai tarziu, cand i s-a facut cerclajul. Cand sarcina a ajuns la sase luni si doua saptamani, din cauza fibromului marit, Adriana a nascut prematur baietelul de numai 900 de grame.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.