Legenda tenisului Martina Navratilova a fost actionata in judecata, pentru cateva milioane de euro, de fosta ei amanta. Aceasta din urma sustine ca ar fi fost parasita "fara sa fie prevenita" dupa opt ani de relatie, titreaza, miercuri, "Mail Online".
Toni Layton a acuzat-o pe tenismena de "traume emotionale, mentale si psihice", pe care le-ar fi suferit dupa ce a fost "data afara" din viata Martinei si din casa de sase milioane de dolari pe care o imparteau.

In dosarul inaintat Instantei este mentionat faptul ca Navratilova, care a castigat noua titluri pe Wimbledon, a refuzat sa ii returneze sute de mii de euro pe care Toni i-a investit in proprietate, dar si alte obiecte.

Lista include un Mercedes Benz, doua masini Land Rover, un Jeep, o barca, doua jet-skiuri, doua scutere si doua vehicule de teren. De asemenea, Navratilova, in varsta de 52 de ani, ar fi refuzat sa inapoieze cadouri, precum bijuterii, o bicileta, oale de ceramica, animale si trei arme de foc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.