House cu traditie made in Marea Britanie si idm conceput la Berlin: aceasta este oferta pe care The Mission a pregatit-o pentru acest sfarsit de saptamana, cand la Arene vor intra in actiune artisti deja clasici ai scenei electronice.
Apparat, o jumatate a proiectului Moderat este, fara doar si poate, unul dintre “actorii” care, incepand de la jumatatea anilor ’90, cand a inceput sa activeze in spatiul audio, si-a construit unul dintre rolurile principale pentru ceea ce inseamna scena electronica europeana.

A trecut de la beat-uri de dans la compozitii in care integreaza din ce in ce mai multe elemente ambientale si artificii specifice idm-ului, colaborand constant cu Ellen Alien (alaturi de care a vizitat Bucurestiul cu vreo doi ani in urma) si cu Modeselektor, la randul lor experimentati in artele sonore practicate in cluburile berlineze.

De altfel, cei de la Modeselektor sunt cea de-a doua jumatate a proiectului Moderat, ale carui prime rezultate au fost verificate inca din 2002 si reluate, intr-o formula upgradata, in primavara acestui an, cand au si lansat albumul autointitulat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.