Atunci cand nu au nici o realizare profesionala demna de luat in seama prin ziare, singura lor ocupatie fiind schimbul de numere de telefon prin cafenelele din Dorobanti, baietii de bani gata se transforma in adevarati vanatori de caprioare celebre care zburda agale pe bulevard.
Este de- ajuns sa-si lege numele de cel al unei vedete, fie si pentru o noapte, si sunt pe prima pagina a tabloidelor. Astfel, au ajuns staruri in toata regula Codin Maticiuc, alias “Poponet”, Alex Erbasu, Claudiu Patrascu si multi altii, pasionati de intalniri amoroase cu pitipoance mai mult sau mai putin celebre.

Incontestabil, locul intai la numarul de cuceriri pe centimetru patrat de club de fite il detine nimeni altul decat pustiul Codin Maticiuc. Desi are numai 28 de ani, “Poponet” si-a castigat pe merit renumele de “Don Juan mioritic” pentru ca prin asternuturile sale au trecut zeci de domnisoare, cele mai multe dintre ele vedete.

Cea care l-a introdus in lumea mondena bucuresteana a fost Gina Pistol, blonda cuplandu-se, mai apoi, cu cel mai bun prieten al sau, Nicola. Cu o adevarata colectie de masini de lux in garaj, Codin poate suci mintile oricui. A demonstrat, de-a lungul anilor ca nimeni nu ii rezista, chiar daca ii merge renumele ca se plictiseste foarte repede de femei. Sa facem o scurta istorie: dupa ce s-a plictisit si de Gina, s-a cuplat cu modelul Corina Zugravu pe care a inselat-o apoi cu Anamaria Ferentz. Nici cantareata nu l-a satisfacut pe deplin si i-a cazut in plasa modelul Oana Titulescu, apoi Loredana de la Trident, Anna Lesko (in prezent, cuplata cu Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu), Alina Crisan, pe care i-a suflat-o afaceristului Dan Leasa.

Nici blonda cu bust voluminos nu l-a cucerit pe deplin si un alt iepuras Playboy i-a facut cu ochiul: Raluca Lazarut. In prezent, cea din urma ii inveseleste noptile, insa, judecandu-l dupa reputatie, ramane o chestiune de timp pana cand Poponet isi va muta privirile in alta directie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.