Julian si Cynthia Lennon prezinta luna aceasta John Lennon White Feather, un tribut adus spiritului fostului membru Beatles, eveniment sustinut de Fundatia White Feather Foundation.
John Lennon White Feather este o expozitie in care se va prezenta viata faimosului muzician, personalizata de catre familia sa.

„John Lennon este idolul a milioane de oameni care au crescut iubindu-i muzica si idealurile, dar pentru mine este tatal pe care l-am iubit si l-am pierdut. Sper ca aceasta expozitie sa le arate oamenilor alte aspecte ale vietii sale si al timpului pe care l-am petrecut impreuna in familie.
”, a declarat Julian Lennon, fiul artistului.

Si Cynthia marturiseste ca l-a iubit dintotdeauna pe John si nu a incetat niciodata sa-l regrete. De aceea doreste sa spuna poveste lui John Lennon asa cum o stie ea. Cynthia Lennon nu a fost singura dragoste a lui Lennon. Dupa incidentul in care a sustinut ca trupa Beatles era chiar mai populara decat Iisus, provocand un scandal imens in toata America, adica in jurul anului 1966, Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono. Desi au fost imediat atrasi unul de celalalt, John era casatorit cu Cynthia Powell din august 1962 si aveau un copil, Julian Lennon, ce avea sa devina muzician mai tarziu.

Parintii lui Julien au divortat cand avea 5 ani si aproape ca a rupt orice contact cu tatal sau dupa divort, incepand sa-si recladeasca relatia cu el, tarziu in anii '70, la indemnul iubitei sale de atunci May Pang. Cand tatal sau a fost omorat in 1980, pe cand avea 17 ani, era momentul cand se intelegeau cel mai bine, iar moartea sa a fost covarsitoare pentru tanar. Julien si fratele sau vitreg, Sean Lennon, pe care John l-a avut cu artista Yoko Ono au stabilit si ei o puternica legatura, petrecand din ce in ce mai mult timp impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.