Aflata in Dubai, unde isi cauta "cea mai buna noua prietena", extravaganta mostenitoare a imperiului Hilton a deranjat arabii cu tinutele sale sumare.
Daca in editiile anterioare, Paris si concurentele conversau fara probleme despre sex si purtau tinute lejere si sexi, de aceasta data fetele trebuie sa fie mai "potolite", lucru ce nu a fost foarte bine inteles si de domnisoara Paris. Aceasta nu a putut sa se abtina prea mult timp sa nu-si faca de cap si a filmat cateva scene imbracata doar intr-un costum de plaja minuscul, lucru interzis in lumea araba.

Producatorul emisiunii s-a vazut nevoit sa taie la montaj aceste imagini si a avertizat-o pe Paris ca de la astfel de greseli se poate ajunge chiar la inchisoare.

Emisiunea intitulata "Paris Hilton My New BFF - Dubai" testeaza mai multe tinere pentru a vedea daca pot fi cele mai bune prietene ale mostenitoarei. Jumatate din concurente vor fi din Orientul Mijlociu, iar cealalta jumatate tinere occidentale care traiesc in Dubai.

Avand in vedere restrictiile impuse, se asteapta ca aceasta versiune a emisiunii sa fie mai grea pentru Paris decat pentru concurente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.