Familia Prigoana este in doliu, dupa ce baietelul lor, nascut prematur acum trei saptam?ni, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni, la Maternitatea Polizu.
In ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, micutul Darius Eduard nu a rezistat, fiind “insuficient maturat”, dupa cum declara doctorii. Cu o greutate de 900 de grame, bebelusul a fost intubat si tinut permament in incubator, in speranta ca starea lui se va ameliora. N-a fost sa fie insa. Muti de durere, Adriana si Silviu Prigoana se pregatesc acum pentru inmormantarea fiului lor.

Adriana si Silviu erau in culmea fericirii cand au aflat ca vor fi din nou parinti. Si, cu toate ca Prigoana isi dorea mult o fetita, omul de afaceri era extrem de incantat ca gasca lui de baieti s-a marit cu inca un membru.

De partea cealalta, Adriana spunea ca va face atatia copii pana cand Dumnezeu le va da si o fetita si declara ca, in definitiv, nu sexul copilului este important, ci sanatatea lui. Desi Darius Eduard era un ghemotoc de doar 900 de grame, Prigoana a fost de un optimism incredibil, el declarand in nenumarate randuri ca baietelul lui este un invingator incercand sa-i linisteasca pe toti cei care isi faceau griji ca micutul nu va supravietui. Dupa trei saptamani insa, Darius Eduard s-a stins din viata.

“Copilul era insuficient maturat, nu avea organele dezvoltate. Practic, existau 10% sanse sa supravietuiasca. Iar daca ar fi trait, ar fi suferit, cel mai probabil, niste sechele”, ne-au declarat sursele noastre medicale despre bebelusul familiei Prigoana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.