A "demarat cu un Oltcit si si-a incheiat cariera in Porsche Cayenne. Drumul Mihaelei Radulescu de la anonimat la celebritate este presarat cu nume de barbati influenti, scandaluri si bani. Foarte multi bani! Ultima editie a emisiunii "Duminica in familie, realizata in orasul natal cu bani de la buget, a vrut sa fie o intoarcere la origini a vedetei Mihaela Radulescu.
Mihaela Radulescu (40 de ani) a declarat cu patetism ca s-a retras din tumultul mediatic in care a trait, dar pe care l-a alimentat si pe care si-a construit imaginea. "Nu m-am gandit vreodata ca plec cu trenul din Piatra Neamt si ma intorc cu Porsche-ul“, a fost una dintre afirmatiile arogante ale fostei doamne Schwartzenberg la retragerea din televiziune.

Daca ar fi sa reconstituim traseul "de la tren la Porsche“ al fetei din Piatra Neamt ajunsa vedeta la Bucuresti, acesta ar incepe cu situatia pe care ea insasi o descrie, in interviul acordat revistei "Flacara“ din 6 iunie 2008: "Am avut o copilarie normala, aveam exact atat cat aveam nevoie - nu eram nici bogati, dar nici saraci lipiti.

In adolescenta au inceput problemele familiei mele, atunci ne-am tot mutat dintr-o casa in alta si in apartamente din ce in ce mai mici. Au inceput grijile, nesiguranta, problemele de supravietuire si o perioada despre care-mi amintesc doar ca nu mai vreau s-o traiesc vreodata“.

"Mihaela Radulescu stie sa-si vanda povestea ca sa-si intretina succesul. Vrea sa para un om simplu, dar nu este asa. Este un om caruia succesul i s-a urcat la cap si prin urmare sufera de egocentrism.

Este colerica si dominatoare. Tot ce face este pentru a castiga atentia. 'Uitati-va ce am mai facut eu' pare sa spuna fiecare gest al ei. Vrea sa pozeze in binefacatoarea neamului, ajuta copii si batrani bolnavi, dar gestul ei este calculat, nu dezinteresat.

Imaginea binefacatorului care face bine din altrusim, nu pentru a se pune in valoare pe sine, nu se potriveste cu autosuficienta si dorinta Mihaelei Radulescu de a epata“, spune Gabriela Nita, psiholog la clinica Terapia M.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.