Primul rol al cantaretei Cher din ultimul deceniu va fi cel al unei foste dansatoare, in musicalul contemporan "Burlesque", alaturi de Christina Aguilera, informeaza revista Variety.
Christina Aguilera va juca rolul unei fete ambitioase din Iowa, cu o voce extraordinara, care ajunge intr-un club "neo-burlesque" de pe Sunset Boulevard, condus de Tess (Cher), o fosta dansatoare care se lupta sa tina clubul deschis si ii da tinerei o sansa sa se afirme.

Desi vocea sa a fost auzita in multe filme, "Burlesque" va fi prima productie in care ea va canta si va avea un rol. Ultimul rol al cantaretei a fost in "Tea With Mussolini", in 1999, relateaza NewsIn.

Steve Antin va regiza musicalul pe baza unui scenariu scris de el si revizuit de Susannah Grant. Donald De Line va fi producatorul filmului la care filmarile vor incepe in luna noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.