Cine a urmarit serialul LA Ink pe Discovery Channel, stie deja ce inseamna o echipa de artisti adevarati, care transforma orice desen obisnuit intr-un tatuaj cu semnificatie.
Anul acesta, fanilor B’ESTFEST li s-a pregatit inca o surpriza: pe langa muzica buna si line-up-ul de exceptie, Discovey Channel va aduce la festival, special pentru Romania, tatuaje facute in stilul celor realizate de maestrii LA INK, “free of charge”.

Cei care inca nu si-au luat inima in dinti sa o faca pentru totdeauna, au acum ocazia de a experimenta un tatuaj inedit, pe pielea lor: cele mai tari tatuaje in stilul LA Ink, deloc dureroase. Maestrii vor putea fi intalniti la B’ESTFEST, in cortul Discovery Channel - LA Ink, amenajat zilnic in cadrul B’ESTFEST IARMAROCK, in intervalul 18:30 – 22:00. Inscrierile se vor face pe principiul “primul venit, primul servit”, prin urmare cei care se vor grabi vor avea mai multe sanse de a a-si face rost de un tatuaj profesionist, cu henna, foarte usor de realizat si de inlaturat ulterior.

B'ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Printre numele care vor tine capul de afis al acestei editii se numara The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.