Adrian Sarbu a creat formula Andreei Esca - "Buna seara, Romania, buna seara Bucuresti!, iar Valeriu Lazarov indemnul lui Mircea Radu - "Iubiti-va mult!
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!“, "Tineti aproape!“, "Iubiti-va mult!“, "Buna seara, Romania, buna seara Bucuresti!“, "Sa fiti iubiti!“, "Pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!“.

Create la intamplare sau gandite special sa atraga atentia publicului, aceste fraze au devenit adevarate marci distinctive ale vedetelor. Mircea Badea, Marius Tuca, Mircea Radu, Andreea Esca, Radu Moraru sau Dan Diaconescu sunt vedetele care le-au facut sa ramana in istoria audiovizualului autohton, chiar daca multi dintre ei recunosc ca nu sunt autorii vorbei de duh pe care au atasat-o de brandul personal, ci ca au preluat-o de la prieteni, rude sau de la producatori.

"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!“ este ceea ce auziti in fiecare seara spus de Mircea Badea la emisiunea "In gura presei“, la Antena 3, si dimineata, in reluare, la Antena 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.