Negocierile pe care Televiziunea Publica le-a initiat cu Simona Patruleasa au incins spiritele in cadrul Departamentului de Stiri, unde fosta vedeta a Antenei 1 nu este dorita.
Multi angajati de la Stiri privesc cu dezaprobare o eventuala colaborare cu prezentatoarea TV, cunoscuta mai degraba datorita pictorialelor sexy a caror protagonista a fost si a atentiei pe care i-o arata publicatiile de scandal. Insa, desi unii angajati ai TVR nu considera ca Patruleasa ar avea o imagine potrivita pentru Televiziunea Publica, surse din interiorul institutiei ne-au declarat ca vedeta are asigurat sprijinul unor sustinatori dintre cei mai bine situati.

Este vorba, in speta, de presedintele-director al TVR, Alexandru Sassu si de cativa apropiati ai acestuia. Tocmai gratie simpatiei cu care este privita de acestia, Simona ar putea fi ajutata sa “sara”, o perioada, peste examenul obligatoriu pentru angajare, ne-au spus aceleasi surse.

In ce fel ar putea Simona sa escaladeze, pentru un timp, concursul obligatoriu pentru angajarea la TVR, ne-au povestit sursele noastre din televiziune. Astfel, conform discutiilor pe care vedeta

le-a purtat pana acum cu sustinatorii sai din postul public, ea ar urma sa fie angajata, in prima faza, pe o perioada determinata, de sase luni, situatie in care examenul, deloc usor de promovat, nu este obligatoriu. In cazul in care colaborarea ar decurge armonios, vedeta ar urma sa mai semneze un contract similar, tot pe o perioada de o jumatate de an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.