Chiar daca medicul avertizeaza ca soarele a devenit extrem de periculos pentru toata lumea, mai ales pentru femeile insarcinate, gravidele ii ignora sfatul si pun pret mai mare pe culoarea aramie a pielii dec?t pe siguranta bebelusului din burtica.
Cristina Spatar, Silvia Chifiriuc, Andreea Spataru sau Raluca Zenga prefera sa se relaxeze pe plaja, cu riscul de a face rau copilului, fiind cunoscut faptul ca sarcina nu face casa buna cu soarele arzator al amiezii, chiar daca doamnele folosesc creme cu factor de protectie ridicat.
Odata cu primele raze de soare a inceput si goana dupa bronzul perfect.

Cu mic, cu mare, cu totii au invadat strandurile, iar cei mai norocosi, litoralul Marii Negre. Nu au facut exceptie de la cateva ore de tolaneala pe sezlong nici divele cu burtica, multe dintre ele fiind mai preocupate sa dea bine la pozele paparazzilor in ultimul model de costum de baie, decat de siguranta micutului. In ceea ce priveste femeile insarcinate, medicul da un verdict aspru: interzis la plaja!.

Nici o lotiune de plaja, indiferent cat ar fi ea de scumpa si nici un sezlong asezat in fata unui hotel fitos de pe litoral nu le-ar putea convinge sa-si schimbe parerea, insa, la urma urmei, ea nici nu conteaza foarte mult. Cei mai multi medici recomanda evitarea oricarei activitati care poate ridica temperatura corpului gravidei, ca sauna, soarele sau solarul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.