Tinutele pe care le va purta in timpul turneului din aceasta vara vor putea fi licitate pe eBay, iar suma stransa va merge catre Fundatia pentru Cercetarea Cancerului la San.
Starul pop-rock Anastacia, alaturi de care am fredonat hituri precum “I’m Outta Love” si “Paid my Dues”, face un apel catre fani, pe care ii invita sa liciteze pentru hainele pe care aceasta le va purta in turneu.

Suma obtinuta in urma licitatiei va fi donata Fundatiei pentru Cercetarea Cancerului la San, iar informatiile au aparut pe site-ul oficial al cantaretei.

Initiativa sa merge mai departe de-atat, astfel incat cei care ii sunt alaturi in acest demers vor putea face donatii si intr-un fond special creat in vederea sustinerii luptei impotriva cancerului la san.

“Pentru a face din acest turneu unul si mai special si pentru a ajuta in strangerea de fonduri pentru Fundatia pentru Cercetarea Cancerului la San, lansam inca o licitatie prin intermediul eBay cu hainele pe care le voi purta pe parcursul turneului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.