La cei 41 de ani ai sai, actrita Demi Moore a reusit o noua lovitura - a fost aleasa sa reprezinte imaginea celebrei case de moda Versace. Realizarea lui Moore este cu atat mai mare cu cat predecesoarea sa in campania de primavara-vara 2005 a casei de moda a fost nimeni alta decat regina muzicii pop, Madonna. Fosta sotie a lui Bruce Willis, care va aparea intr-un prim pictorial in august, a semnat deja un foarte avantajos contract in valoare de 10,3 milioane de dolari cu Versace.

Demi, care a reusit sa socheze o lume intreaga cu pictorialul sau nud pe cand se afla in ultimele luni de sarcina, este considerata de catre Donatella Versace, patroana casei de moda omonime si unul dintre cei mai influenti designeri vestimentari la ora actuala, drept o prezenta magnetica datorita faptului ca "este intotdeauna naturala si niciodata fortata, cu o personalitate ce straluceste intotdeauna, oriunde s-ar afla.

O cunosc pe Demi Moore de foarte multi ani si niciodata nu a fost mai frumoasa ca acum", si-a incheiat elogiul Donatella. Lucru confirmat de lookul fantastic al ac-tritei, careia se pare ca ii prieste din plin relatia cu mai tanarul sau iubit Aston Kucher, relatie ce dureaza de mai bine de
18 luni.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.